Jump to content

Project Nursery – A bébi méretű babafigyelő rendszer

2017. 04. 04. 18:00

Az egyik előnye egy intelligens babafigyelő rendszernek, hogy nem kell magunkkal cipelni a házkörül egy külön eszközt, csak elég az okostelefonunkra pillantani, és már láthatjuk is mi a helyzet a békésen szundikáló aprósággal.

A Project Nursery a régi monitoros és a mai modernebb okostelefonhoz kötött babafigyelő rendszerek legjobb részét ötvözi. A különálló monitor előnye, hogy nem kell mindig a telefonunkhoz matatni, másrészt ezt meg mindig magunk körül tartani macerás tud lenni. A megoldás egy 1,5 inches monitor felszíjazva a csuklónkra, mint egy okosóra. Zsebre tehetjük, ha kedvünk tartja és magunkkal vihetjük ahova csak szeretnénk, miközben egy cseppet sem fog akadályozni minket más tevékenységek elvégzésében. Ez a mini monitor rendszer egy 5 inches képernyővel rendelkező állomással, valamint egy teljes értékű kamera egységgel együtt működik. Az állomás érintőképernyőjén keresztül számos funkciót és beállítást érhetünk el, illetve vezérelhetjük magát a kamerát, amit a babánál helyeztünk el.

Ezzel a kreatív dizájnnal és a 300 dolláros árával a Project Nursery babamonitor rendszere az egyik legjobb a piacon és egyben az egyik legdrágább is.

 

(Forrás: cnet.com Kép forrása: cnet.com)