Jump to content

Sprinkl Control – Egy kütyü amivel az udvarunk is okos lehet

2017. 10. 21. 17:33

A Sprinkl féle udvari egység az első olyan intelligens vezérlő, ami az okostelefonunkon keresztül 16 zónás beállítási lehetőséget nyújt az öntözőrendszerünk irányításához, miközben még a vízdíjon is segít spórolnunk.

irányítsuk az udvari öntözőrendszerünket egyszerűen és gyorsan az okostelefonunkról a Sprinkl Control udvari egységgel. Ezzel az aprócska harsányzöld kütyüfel 16 külön  állíthatunk be öntözési rutint, amelyek között aztán könnyedén válthatunk egy a telefonunkra telepített alkalmazáson keresztül.

A Sprinkl Control rendszere nem csak kényelmesebbé teszi az életünket, de akár 50%-kal is csökkentheti a vízfelhasználásunkat. A kevesebb víz, kevesebb pazarlást, a kevesebb pazarlás pedig környezet és pénztárcatudatosabb megoldást jelent.  Az eszközhöz köthető nedveségérzékelőknek hála nincs szükségünk ütemezett öntözésre, helyette rábízhatjuk magunkat a teljesen automatikus öntözőprogramra. Ez a funkciót használva a berendezés az  érzékelők segítségével pontosan meg fogja tudni állapítani, hogy éppen melyik vagy mely zónákban van szükség öntözésre és ennek megfelelően fog locsolni. További lehetőségként megadhatjuk, hogy érdesítéseket kapjunk arról, ha a rendszer működni kezd, illetve ha valamiért mégsem. Külön hasznos funkció, hogy a beépített érzékelő technológia jelzi, ha valamilyen elektromos probléma merül fel. A tesztelésnél és beállításnál manuálisan is futtathatjuk az egyes zónákat az okostelefonunkról, hogy aztán pontosan úgy működjön a rendszer, ahogy azt mi megálmodtuk.

(Forrás: sprinkl.myshopify.com Kép forrása: sprinkl.myshopify.com)