Jump to content

Phoenix Generator - A hordozható napelem csomag, amit bárhová magunkkal vihetünk

2018. 05. 29. 08:41

Élvezzük a napenergia előnyeit, legyen szó egy egyszerű kis kerti piknikről vagy akár egy hosszabb expedícióról a természetbe a Renogy Phoenix Generator Portable All-In-One Solar Kit-nek hála.

A Renogy egy olyan egyedülálló és nem utolsó sorban hordozható készletet állított össze, amely a napenergiát hasznosítva képes elektromossággal ellátni készülékeinket. Ez a csomag a Phoenix Generator Portable All-In-One Solar Kit, ami kiváló társunk lesz bármerre is vigyen minket az útunk. A generátor megtervezésénél elsődleges szempont volt a hordozhatóság, így az egész csomag akkora, mint egy aktatáska. A berendezés két hihetetlenül hatásos Renogy 10W monokristályos napelemet tartalmaz, ugyanakkor mégis könnyű és kompakt maradt. Ideális hordozható eszközeink működtetésére, feltöltésére, de vésztartaléknak sem utolsó, hiszen a nap mindig ott lesz, mikor már minden más egyéb lehetőségből kifogytunk. A napelemei mellett a Phoenix Generator tölthető AC adapterről vagy egy autó energiaforrásáról is, ehhez pedig a csomagban megtalálhatjuk a szükséges kábeleket.

A berendezés további napelemekkel bővíthető. Minél több napelemet alkalmazunk, értelemszerűen annál rövidebb lesz a töltési idő. Egy 20W-s rendszernél még 6 óra kell, de egy 100W-s felállásnál, már 2,5 óra is elegendő az újratöltéshez. A rendszer maximálisan 120W-ig bővíthető, ami már több mint elég kell hogy legyen. Ha szeretnénk egy megbízható és nem utolsó sorban környezetbarát hordozható energiaforrást magunknak, ami akkor sem hagy minket cserben, mikor már minden más lehetőségből kifogytunk, akkor feltétlen ismerkedjünk meg közelebbről a Renogy honlapján a Phoenix Generatorral, ahol egyébként számos más napenergiára specializálódott megoldást is találhatunk.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com / newegg.com)