Jump to content

Intelligens jaccuzi I.

2016. 08. 18. 20:58

Intelligens jaccuzi, zuhanykabin és pezsgőfürdő automatizálás.

Napjainkban a fürdőkádak, zuhany kabinok, jacuzzik igen széles választékban vásárhatók meg. Az otthoni felhasználásra is számos opciót lehet választani, ami függ a rendelkezésre álló hely méretétől, az anyagi lehetőségektől valamint attól, hogy milyen megjelenésű fürdőkádat, jacuzzit, zuhany kabint szeretnénk.Természetesen kisebb méretű fürdőszobák esetén a sarokkádak valamint a zuhanykabinok az előnyösek.

A cégünk által beszerelt megrendelések esetén nem csak az általános funkciók voltak igényelve hanem számos luxus is helyet kapott. Az igazán exkluzív kivitelű fürdőkádak esetén víz alatti hidromasszázs, függőleges valamint vertikális vízsugárzás, LED technológiával megvilágított víz funkciók, míg álló zuhany kabinok esetén a gőz zuhany, gőzfürdő is részét képezi napjaink modern fürdőtechnológiájának.

A kellemesebb hangulat elérése érdekében a hangrendszer telepítése remek választás. , amely az épületben tehát bármikor az okos telefonunk használatával el tudjuk indítani a kiválasztott zenénket, zenéinket a zuhany kabinban, fürdőkádban, fürdőszobában.

Miért jó az intelligens jacuzzi, pezsgőfürdő és zuhany kabin?

Irányítás okos eszközről

Az intelligens házakban okos eszközeinken keresztül is tudjuk vezérelni jacuzzi és pezsgőfürdő kádjainkat. A legtöbb jacuzzi vezérlését integrálni tudjuk intelligens rendszereink központi egységébe, így amellett, hogy távolról is el tudjuk indítani a működést nem kell magunknál tartani bármilyen távirányítót, elegendő a telefonunkon a kiválasztott gombra nyomni és máris választhatunk a funkciók között!

Hőfokszabályzás

A medencékben nélkülözhetetlen a számunkra kellemes vízhőmérséklet folyamatos szinten tartása. Az intelligens vezérlő rendszerek által a víz hőfokát akár tized fokos pontossággal is be tudjuk állítani. A szabályzási mechanizmusoknak köszönhetően a rendszer folyamatosan méri és érzékeli a víz lehűlését és automatikusan, külső beavatkozás nélkül is megteszi a szükséges beavatkozásokat.

 

(Forrás: smart-home.hu/azokosotthon.hu/)