Jump to content

Ez a maci lesz a kedvenced, az tuti

2016. 09. 16. 13:27

Minden családban van legalább három irányító, egy a tévének, egy a kábeltévé dobozhoz, egy meg a hifihez vagy dvd-hez. Sokan vásároltak már úgynevezett tanítható irányítót, de azzal még nem vezérelhető mondjuk a fűtés, vagy a többi elektromos kütyü. Ennek viszont vége, ugyanis a Bearbot egy okos, központi eszköz, amellyel szinte minden irányítható.

A medve mindent tud és még jól is néz ki. A pocakja igazából egy 1,44 hüvelykes TFT kijelző, amely a 3D gesztusvezérlőnek köszönhetően felismeri gazdája kívánságait akár egy csuklómozdulatból.

Az eszköz beállításához nem kell más, csak egy mobil és egy alkalmazás, onnantól kezdve felismeri a lakásban található vezérelhető eszközöket, legyen az a tévé a laptop, a légkondi berendezése a rádió, stb. El lehet indítani vele egy filmet, zenét, csak a mozdulatot kell megtanítani, hogy felismerje.

A tervezők a cukiságfaktort sem hagyták ki, parancsaink során van, hogy ásít, morog, sőt, ha egy kicsit békén hagyjuk, akkor akár el is tud szundítani. A maci ébersége négy órára van kalibrálva, készenlétben egy hónapig bírja.
Támogatja a Bluetootht, az infravörös kommunikációt és a Zigbee protokollt is.

(Forrás: azokosotthon.hu;origo.hu/Fotó:twitter)