Jump to content

Vegyünk egy digitális zuhanyt a Kohler fürdőszobai rendszerével

2017. 04. 18. 18:01

A Kohler DTV+ Digital Shower Interface úgy dobja fel a reggeli zuhanyzást, ahogy arról korábban még csak nem is álmodtunk. Nem kell semmi huncutra gondolni, csak egy rakat szenzor hősies erőveszítésére.

Miért pont a zuhanyzást kellene, hogy elkerülje a modernizálás, nem igaz? Ha nem tudunk egy jó indokot se mondani erre a kérdésre, akkor azért, ha meg igen, akkor meg azért érdemes megismerkednünk a Kohler DTV+ Digital Showe Interface nyújtotta élménnyel. Az eszköz egy teljesen vízálló képernyővel lett szerelve, aminek segítségével maximális kontrollt kapunk a víz nyomásának és hőmérsékletének szabályozása felett. Ezeken felül állíthatunk a gőz szintjén, a fényeken, de még zenét is választhatunk. Képzeljük el, hogy egy hosszú fárasztó nap után életünk eddigi legpihentetőbb élménye vár minket otthon a saját fürdőszobánkban. Mi ez, ha nem az abszolút paradicsomi kényelem?

A rendszer személyre szabható, így akár az egész család kedvét lelheti benne. Összesen hat különböző előre beállított mód közül lehet választani. Ízlés szerint saját zuhanyfejjel és gőzrendszerrel is kombinálható, hogy tovább fokozzuk az élményt. Ennél már tényleg csak akkor lehetne jobb, ha közben egy hideg sört is hozna a hűtőből, de ne legyünk telhetetlenek.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)