Jump to content

Barking Mat: A kutyusok hólyagjának legjobb barátja

2017. 07. 22. 14:56

A fiatal háziállatoknál gyakran még nincs meg a rutin, hogy jelezék, ha ki kell menniük, csak odakuporodnak az ajtó mellé és teszik amit tenniük kell, mi pedig takaríthatjuk az eredményt.  Ez persze természetes, hiszen előbb meg kell tanulniuk, hogy „szóljanak”, ha menni kell és pontosan itt jön képbe a Barking Mat.

A Barking Mat lényegében egy egyszerű, de elegáns lábtörlő szőnyeg, némi kis extrával. A lábtörlőbe érzékelőt helyeztek, amely a háziállatunk tappancsainak hatására egy jól hallható hangjelzést ad ki, tudatva velünk, hogy már valaki nagyon vár ránk az ajtó előtt. A szőnyeg WiFi-s verziójával akár csöndes módra is válthatunk és a (3 féle) hangjelzés helyett közvetlenül az okostelefonunkra kérhetünk értesítést. A lábtörlő nem vezetékes, újratölthető (USB porton keresztül), takarítása pedig roppant könnyű a tervezők szerint, ami egy lábtörlőnél nem hátrány, pláne kutyussal a háznál.

Jelenleg a Barking Mat az Indiegogo oldalon gyűjt pénzt a sorozatgyártáshoz, így most jutányosan, féláron, mondhatni egy röpke vakkantásért előrendelhetjük a saját zajos lábtörlőnket, ami garantálja, hogy többé ne kelljen se kisebb, se nagyobb végtermékeket takarítanunk a lakásunk bejárati ajtaja elől.

(Forrás: indiegogo.com Kép forrása: indiegogo.com)