Jump to content

Enno Panno S okosotthon vezérlőpult

2017. 10. 21. 15:43

Nem lenne praktikusabb, ha a sokféle kütyü helyett egyetlen egy központi helyről vezérelhetnénk az egész otthonunkat? A Panno S intelligens vezérlőpaneljével valóra válthatjuk ezt az álmunk.

A Panno S okosotthon vezérlőpult egy olyan falra szerelhető  egység, amely egy teljesen automatizált rendszerben kapcsolja össze otthonunk intelligens eszközeit. A berendezés használatával egyszerű és komplex feladatokat is beprogramozhatunk, mint például a fűtés egy bizonyos hőfokra állítása vagy a fények fel és lekapcsolása. A készülékhez kifejlesztett alkalmazás segítségével gyakorlatilag bárhonnan hozzáférhetünk, tovább különféle jeleneteket programozhatunk be, amik között aztán egyetlen gombnyomással válthatunk.

Az alkalmazás és az eszköz összesen 20 különféle jelenetet tud beállítani, ami több mint elegendő kell hogy legyen a legtöbb szituáció lefedéséhez. Enyhe hangulatvilágítást szeretnénk egy tökéletes moziesthez? Kapcsoljuk össze az intelligens világításunkat a Panno S rendszerével, állítsunk be egy jelentet hozzá és utána már mindig csak egyetlen egy gombnyomásunkba fog kerülni a tökéletes hangulat megteremtése.

Az Enno Panno S még érkezett meg, de már szinte minden a készülékkel kapcsolatos információt elérhetünk a termék hivatalos honlapjáról. Az már biztos, hogy az Apple HomeKit technológiával kompatibilis lesz az eszköz, de várhatóan még további integrációs lehetőségekkel fog bővülni a jövőben.

(Forrás: enno.com/pannoS.html Kép forrása: enno.com/pannoS.html)