Jump to content

Turbózzuk fel a Halloween hangulatot az Amazon Alexával

2017. 10. 23. 10:54

A Halloween gyakorlatilag már itt is van a nyakunkon, de ha még nincs ötletünk, hogy mivel emelhetnénk picit az idén az ünnepi hangulatot, akkor talán Alexa tud egy-két trükköt, ami segíthet.

Az Amazon okoshangszórójának képességei legendásan sokfélék, így egy percig se gondoljuk, hogy majd pont a Halloween megünneplésében nem tud nekünk valamiként segítségünkre lenni otthonunk kedvenc virtuális asszisztense. Ami azt illet, több módja is van annak, hogy hogyan vonjuk be Alexát.  Megkérhetjük például, hogy meséljen Halloween témájú vicceket. Elég csak annyit mondanunk, hogy "Alexa, tell me a Halloween joke." és már jönnek is a zombis, kopogós poénok. Aztán léteznek kifejezetten Halloween témájú interaktív játékok is, amiket Alexával játszhatunk:

Nyílván egy okoshangszórótól nem lehetetlen kérés az sem, hogy Halloween hangulatú zenéket játsszon nekünk. Ehhez az Amazon Music és a Spotify is rendelkezik saját témába vágó válogatással.

Természetesen az is egy lehetőség, hogy zene helyet ijesztő hangokat játszik le nekünk Alexa. Ehhez a következő csomagokat ajánlanánk:

Végül pedig, a legjobb: Alexa ijesztő történeteket is tud nekünk mesélni olyan kiegészítőkkel, mint amilyen például a Boo Bot Skill.

(Forrás: cnet.com Kép forrása: cnet.com)