Jump to content

Megújult felülettel és kereső funkcióval támad a Google Home alkalmazás

2017. 11. 17. 17:03

A Google Home folyamatosan fejlődik. A keresőóriás okoshangszórója mostanra egy csomó hasznos trükköt sajátított el, de hogy ezeket jobban átláthassák a felhasználók, ezért egy megújult felhasználói felületet is kiötöltek az eszközhöz a fejlesztők.

A Google Home mostanra már együtt használható a Chromecasttal, összeköthető a Spotify és Netflix fiókokkal ás képes kezelni a YouTube Live TV szolgáltatásait. Ez persze csak néhány példa a temérdek hasznos képességből, amelyekkel megjelenése óta bővült ez az okoskütyü. Ami viszont nem változott egészen mostanáig az a felhasználói felület. Ez pedig így nem járja, gondolhatták a fejlesztők és milyen jól tették. Az eszköz alkalmazásának legújabb frissítésével érkező változásoknak hála a Google Home használata sokkal praktikusabb lett.

A megújult Google Home app kézenfekvőbb elrendezéssel, okosabb tartalomajánlással és jobb keresési funkciókkal operál. Az átalakított felületen még a filmek előzeteseit is könnyedén megtekinthetjük.

Az alkalmazás friss verziója a mai naptól már el is érhető a Google Play Áruházból, míg az iOS verzió már néhány nappal korábban felkerült. A frissítés célja láthatóan teljes egészében az volt, hogy a Home élmény egy kicsit még inkább intuitívebb lehessen. Szerintünk sikerült.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: 9to5google.com)