Jump to content

Az Effie intelligens vasalógép leveszi a vasalás terhét a vállunkról

2017. 11. 20. 18:12

Mondjunk búcsút a munkaigényes és unalmas vasalásnak, és üdvözöljük az Effie intelligens vasalógéppnek köszönhetően felszabadult plusz szabadidőnket.

Senki se szereti, ha úgy néznek ki a ruhái, mint amiket a kutya szájából húztak ki, ugyanakkor a vasalás se tartozik bele a legtöbbünk kedvenc elfoglaltságai közé. Az egyik megoldás, hogy beletörődünk a vasalás mint ruháink kezeléséhez szükséges tevékenység elkerülhetetlenségébe, de válaszhatjuk a szabadságot és a Effie intelligens vasalógépet is.

Ezzel az okos vasalógéppel akár egyszerre 12 ruhadarab vasalását is letudhatjuk. A rendszer speciális akasztókkal van ellátva, amelyek alkalmazkodnak a ruháink eltérő méreteihez. Ez azt jelenti, hogy farmertől az ágyneműhuzatig bármivel megbirkózik a gép, minket pedig nem csak egy csomó munkától kímél meg, de még gyorsabban is végez vele, mint ahogyan azt mi tennénk.  Az Effie nem teketóriázik, rögtön munkába áll, amely elsőként a ruhadarabok szárításával kezdődik. A vasalás végeztével  tökéletesen élére vasalt ruhadarabok viselésre készen csusszannak elő a gépből. A vasalás során keletkező felesleges vizet a gép összegyűjti a saját tárolójába, amit aztán könnyedén kiönthetünk a lefolyóba.

A vasalás, szárítás többé nem lehet gond egy olyan világban, ahol az Effie intelligens vasalógép is létezik. A kérdés már csak az, hogy mennyibe fog kerülni egy ilyen gép, amit még nem tudni, viszont a hivatalos oldalon fel tudunk iratkozni a cég hírlevelére, hogy elsőként értesülhessünk róla, ha a termékük végül piacra került.

(Forrás: helloeffie.com Kép forrása: helloeffie.com)