Jump to content

Az August automatikusan hoz létre okoszár kódokat az Airbnb vendégeknek

2018. 06. 26. 21:04

A hagyományos kulcsok igazi nyűgök az olyan bérbeadási szolgáltatásoknál, mint például az Airbnb. Legyünk akár vendégek vagy vendéglátok, a kulcsokkal csak baj van, de szerencsére van már olyan modern megoldás, amivel elfelejthetjük a tartalék kulcsnak a tartalékát kell előkeresni szituációkat.

Az August kitalálta, hogy hogyan tehetné könnyebbé nem csak a bérbeadók, de a vendégek életét is az Airbnb-hez hasonló szolgáltatásoknál. Elfelejthetjük a kulcsokat, ha vendéglátóink rendelkeznek az August egyik okoszárával, valamint egy Smart Keypad. Ezeknek az eszközöknek a bírtokában ugyanis lehetséges automatikusan belépő kódot generálni a vendégek számára, méghozzá abban a pillanatban, hogy a foglalás megtörtént. Ráadásul a kód időzített a foglalás pontos időtartamára, illetve változás esetén meg is hosszabbítható vagy rövidíthető az érvényessége.

Amennyiben a fogadó oldalon vagyunk, úgy egy emailt fogunk kapni, amiben kellően részletezik, hogy miféle hozzáférési lehetőséget is kapunk a látogatásunkhoz (PIN kód, August mobil alkalmazás, esetleg mindkettő).

A legtóbb Airbnb ’fogadós’ számára ez egy páratlanul egyszerű ás nagyszerű rendszer ingatlanaik bérbeadásához.  A technológia remekül alkalmazkodik a változatos feltételekhez, miközben nem csak kényelmes megoldást kínál, de többé az elveszett kulcsok miatt sem kell aggódunk.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: August)