Jump to content

5+1 hasznos ajándéktipp, ha nincs ötletünk, hogy mit vegyünk (x)

2019. 12. 18. 14:00

Minél jobban ismerünk valakit, annál könnyebb neki ajándékot venni. Azonban ha az ellenkező nemet kell meglepni valamivel, az a legtöbbször nagy fejtörést okoz. Most 5+1 olyan tippet adunk, amellyel bármely ismerősünknél, családtagunknál sikert arathatunk.

  1. Szerezzük örömet egy élménnyel

Ha nincs konkrét ötletünk, a legjobb, ha valami élmény után nézünk. Ajándékozottunk rajongjon akár a szép autókért vagy az adrenalinnövelő extrém kikapcsolódásért, a festésért vagy a főzésért, ma már a luxus sportautóvezetéstől kezdve a siklóernyőzésen át a főzőtanfolyamokig minden létező kategóriában kínálnak élményajándék opciókat.

 

  1. Készítsünk saját kezűleg ajándékot

Ki ne szeretne egy jót enni?! Főleg ha gyertyafény is társul hozzá!  Egy romantikus, különleges, finom vacsorával bármikor meglephetjük a párunkat. Sőt, ha mi magunk készítjük saját kezűleg, még jobban értékelni fogja a partnerünk.

 

  1. Lepjük meg szeretteinket tárgyi ajándékkal

Tárgyi ajándékot a legnehezebb venni, hiszen ahhoz, hogy olyat adjunk, ami még nincs a másiknak, és hasznos is a számára, nagyon jól kell ismernünk az illetőt. A kertimunkáért rajongó családtagjaink vagy ismerőseink számára ilyen lehet akár egy védőfelszerelés, amelyet nem mindenkinek jut eszébe megvásárolni saját magának, ám fontos és hasznos, ha valaki gyakran dolgozik éles aprító, illetve vágószerszámokkal. A STIHL szakkereskedéseiben számos védőfelszerelést találunk, amely gondtalan és biztonságos munkavégzést biztosít a viselője számára.

 

  1. Adjunk választási lehetőséget ajándékba

Egy ajándékutalvánnyal sose lőhetünk mellé, hiszen abból az ajándékozott a meghatározott üzleten belül azt vehet, ami neki igazán tetszik. Ám ez nem merül ki csupán egy ruhaboltban vagy elektronikai üzletben levásárolható utalványban. Az ország minden STIHL szakkereskedésében már ajándékutalványt is vásárolhatunk a nekünk tetsző értékben, így az ajándékozottunk azt választhat az adott összegen belül a kereskedés kínálatából, ami neki tetszik. 

 

  1. Ajándékozzunk időt

Az akkumulátoros gépek szinte kivétel nélkül könnyen kezelhetők és praktikusak, kellő szabad mozgást, és még több szabadidőt biztosítanak használójuknak. Minden kerttulajdonos álma a tökéletes gyep, de a kifogástalan pázsit napi gondozást igényel. A hatékony megoldást a STIHL RMI robotfűnyíró jelentheti, amely helyettünk gondoskodik a gyep karbantartásáról.

 

+1. A legkisebbeket se hagyjuk ki a sorból

Talán a gyerekeknek a legkönnyebb ajándékot választani, és nemcsak azért, mert ők aztán pontosan megfogalmazzák, hogy mit is szeretnének kapni, hanem azért is, mert szinte mindennek örülnek. A STIHL választékában a legkisebbek számára is találunk izgalmas dolgokat, legyen szó játékfűrészről, focilabdáról, cumiról, plüssállatról vagy rugdalózóról.

(Forrás: szerkesztőség)