Jump to content

Boldog Új Évet Kíván Az Okosotthon Szerkesztősége

2016. 12. 31. 23:59

Szerkesztőségünk ezúton kíván Boldog Új Évet minden Kedves Olvasónknak. Köszönjük az eddig figyelmet és támogatást, amit az oldal eddigi rövidke története során kaptunk.

Bizony még egy évesek se vagyunk, de már most rengeteg érdekes és izgalmas, az otthonainkat modernebbé, biztonságosabbá és energiatakarékosabbá varázsoló intelligens eszközzel volt szerencsénk megismerkedni. Olyan termosztátokat és más hasznos berendezéseket fedeztünk fel együtt, amelyek távollétünkben is képesek gondoskodni otthonunk megfelelő hőszabályozásáról ezekben a hideg téli hónapokban. Megtanultuk, hogy az intelligens eszközök nem csak napjaink megszervezésében, de az egészségmegőrzésben és a családunkról való gondoskodásban is nagy segítségünkre lehetnek. Ugyancsak sikerült otthonunkban lakó kutyusok és cicák számára hasznos eszközökre akadnunk, miközben a takarítás terhét vállunkról átvevő robotok működését tanulmányoztuk.

Az már most biztos, hogy a következő esztendő megannyi hasznos kütyüvel, robottal és épületautomatizálási megoldással kecsegtet az egyre okosodó otthonaink számára, de mielőtt ezek felfedezésébe közösen belevágnánk, vegyünk búcsút az előző évtől.

Viszlát 2016, helló 2017!

Az  Okosotthon szerkesztősége minden kedves olvasónknak egészségben és sikerekben gazdag, boldog új évet kíván!

(Forrás: azokosotthon.hu Kép forrása: pixabay.com)