Jump to content

A Sonos és az Ikea közös projekten mesterkedik

2017. 12. 06. 12:43

Az Ikea, mint multinacionális bútorkereskedelmi hálózat és a Sonos, mint hangtechnikai eszközök gyártója bejelentette, hogy együtt „demokratizálják a zenét”.

Hogy pontosan milyen formát ölt majd a Sonos és az Ikea társulásának gyümölcse, az egyelőre nem tiszta, de ebben benne lehet valami Sonos technikával megspékelt Ikea termék, vagy akár egy kifejezetten a Sonos hardverje köré tervezett Ikea produktum, ahogyan egy teljesen új Sonos One okoshangszóró is.

Björn Block, az Ikea okosotthon divíziójának feje által frissen kiadott közlemény szerint olyan termékeket szeretnének létrehozni, amelyeket arra terveztek, hogy az emberek otthon és együtt hallgathassanak zenét. Nos, a Sonos ehhez a célhoz biztos nem egy rossz partner, de még mindig nem lettünk okosabbak, hogy mire is számíthatnánk.. zenélő bútorok?

Az Ikea már most is forgalmaz néhány otthonra szóló okosterméket, kezdve a nem is annyira okos vezeték nélküli töltőállomásoktól egészen a Tradfri intelligens izzóiig, de hogy a Sonos vállalattal közösen mit sütnek ki, arra még várni kell. A két cég együttműködése 2019-től veszi kezdetét.

(Forrás: Ikea Kép forrása: Ikea)