Jump to content

Boldog Új Évet Kíván Az Okosotthon Szerkesztősége

2017. 12. 31. 23:59

Szerkesztőségünk ezúton kíván kütyükben gazdag, Boldog Új Évet minden Kedves Olvasónknak. Köszönjük az egész éves figyelmet és reméljük, hogy jövőre és velünk okosítjátok az otthonotok.

Immár több mint egy éve folytatjuk felfedező utunkat az okosotthonok univerzumában , mely idő alatt rengeteg érdekes és izgalmas, az otthonainkat modernebbé, biztonságosabbá és energiatakarékosabbá varázsoló intelligens eszközzel volt szerencsénk megismerkedni. Még tavaly inkább az okostermosztátok és okosporszívók kapták a főszerepet, addig az idén már szélesebb körben is elkezdtek terjedni a különféle okoshangszórók, s velük az okosotthonok igazi lelkét adó mesterséges intelligenciák. Elkezdett végre egységesedni a piac. A hardvergyártás és szoftvergyártás területén is olyan átfogó szabályokat és keretrendszereket kezdtek el alkalmazni, amelyeknek hála otthonunk modern kütyüi képessé váltak az egymással való kommunikációra az okoskameráktól kezdve az okosporszívón át egészen az otthonunk első biztonsági vonalát jelentő okoszárakig. Ma már teljesen elérhető és megvalósítható, hogy eszközeinket az okostelefonon vagy az okoshangszórón keresztül hangvezéreljük egy virtuális asszisztens segítségével.

Az előttünk álló izgalmas években az elérhető eszközök technológiai szintje és az épületautomatizálás   várhatóan az eddig csak sci-fi filmekben látott szintre fog ugrani, mi pedig itt leszünk, hogy olvasóinkkal közösen fedezzük fel a legújabb kütyüket és okos megoldásokat az egyre intelligensebbé váló otthonok számára. Mielőtt azonban ennek neki vágnánk, még van egy feladatunk. El kell búcsúztatnunk az előző évet, hogy nekivághassunk a következőnek.

Viszlát 2017, helló 2018!

Az  Okosotthon szerkesztősége minden kedves olvasónknak egészségben és sikerekben gazdag, boldog új évet kíván!

(Forrás: okosotthon.hu Kép forrása: pixabay.com)