Jump to content

Hoison Pet Care - intelligens ételadagoló kisállatainknak

2016. 12. 13. 18:00

A kis kedvencek titkos élete megvan? Akkor már biztosan el tudjuk képzelni, hogy mennyi minden féle bajba keveredhetnek otthonunk legkisebb lakói, amikor mi éppen távol vagyunk. Szerencsére van rá megoldás, hogy megfelelően gondoskodjunk róluk távollétünkben.

Bizony a leggondosabb gazdiknak is néha hátra kell hagyni otthonukban a kedvenceiket. Ilyenkor jól jönne valami, ami lehetővé teszi, hogy gondoskodjunk a kisállataink megfelelő etetéséről még akkor is, ha mi magunk távol vagyunk tőlük. Szerencsére ez lehetséges. Hogy hogyan? Képzeljünk el egy nagyobbacska vízforralóra emlékeztető okos kütyüt, amely feltölthető eledellel, amit aztán egy okostelefonunkra telepített applikáció segítségével bárhonnan vezérelhetünk. Ez lenne a Hoison Pet Care alapgondolata, de ennél sokkal többet tud. Választhatunk a 10 különféle program közül vagy akár saját táplálkozási tervet készíthetünk, amiket aztán a felhőbe tárolhatunk. Beépített kamerájának és mikrofonjának hála beszélhetünk az apró jószágunkhoz, miközben a saját szemünkkel győződhetünk meg egészségéről. Ez a funkció külön jól jön azoknál a kisállatoknál, akik a gazdi nélkül nem hajlandóak enni. Így az ismerős hang segíthet leküzdeniük a magányt.

A Hoison Pet Care éjszakai világítást is képes biztosítani, ha az szükséges. Az eszköz az elektromos hálózatról nyeri a működéséhez szükséges energiát, de beépített akkumulátorral is rendelkezik, hogy áramszünet esetén se maradjon senki se éhen. Az eszköz egyszerre körülbelül 30 gramm élelem kiporciózására képes és figyelmeztet minket, ha kifogyóban van a tárlórekesze. Ez igen fontos, mert a rendszere táplálkozás nem csak nekünk embereknek, de az állatoknak is nagyon fontos az egészségük szempontjából. Jobban belegondolva lehet, hogy nekem se ártana egy hasonló eszköz, csak valahogy a szárazeledeltől ódzkodom kissé. Az eszközzel kapcsolatos további információkért, illetve pontos paramétereinek megismeréséért bátran keressük fel a Hoison weboldalát. Tökéletes karácsonyi ajándék lehet belőle, ami nem csak nekünk, de négylábú barátainknak is örömet szerezhet.

(Forrás: hoison.com Kép forrása: hoison.com)