Jump to content

Hatch Baby – Az intelligens pelenkázó pad

2016. 12. 27. 18:00

Legkisebb embertársaink igénylik a legnagyobb figyelmet. A Hatch Baby pelenkázó pad segít, hogy használatról használatra egyre több adatunk legyen a babánk cseperedéséről és jobban megérthessük az igényeit.

Felcseperedni komoly meló, nem csak a baba, de a szülök szempontjából nézve is. A Hatch Baby komoly segítség, hogy a lehető legtöbbet tudhassuk a család legkisebb tagjairól. Használat során méri a baba súlyát, növekedését, rögzíti az etetések számát, de még az elhasznált pelenkák mennyiségét is nyomon követhetjük vele.

Ez az intelligens pelenkázó pad tökéletesen integrálható a gyerekszobába. Vezeték nélküli kapcsolat segítségével kommunikál a gyártó okostelefonunkra telepíthető Hatch Baby appjával. Az applikáció rögzíti és jól értelmezhető ábrákon és diagramokon ábrázolja a baba fejlődésével kapcsolatos adatokat, amelyek az eszköztől érkeztek. Ezeket az adatokat aztán bátran megmutathatjuk a baba kezelőorvosának, ha szükséges.

A Hatch Baby pelenkázó pad minden gondoskodó szülő álma. Érdemes szétnézni a gyártó honlapján, ahol nem csak az applikációt tölthetjük le ingyenesen, de más hasonló babagondozásra specializálódott termékkel is megismerkedhetünk.

(Forrás: hatchbaby.com Kép forrása: hatchbaby.com)