Jump to content

Looj 330 ereszcsatorna tisztító robot az iRobottól

2016. 12. 29. 18:00

Az ereszcsatorna tisztítás nem egy felemelő, de még csak nem is egy szórakoztató tevékenység alapjában véve, de ez változhat, ha az iRobot kütyüjét használjuk.

Ha kétségeink támadnának valaha, hogy lehet-e mindenféle feladathoz valamilyen robotot kitalálni, akkor majd jusson eszünkbe a Looj 330 ereszcsatorna tisztító. Létrára fel, létráról le, bogarak és piszok.. kinek kell ez? Ne kínozzuk magunkat tovább, pláne hogy van egy ennél sokkal egyszerűbb megoldás.

Az iRobot nevével fémjelzet találmány professzionális eszköze az ereszcsatornánkba szorult mocsok eltávolításának. Úgy fogja a leveleket és a piszkot kisöpörni az ereszből, mintha csak erre találták volna ki, és közbe egy rossz szava sincs az egészhez. A legjobb az egészben, hogy nekünk ehhez csak egy gombot kell megnyomni.

Ha lenyomtuk a gombot, utána a Looj végigutazik az ereszcsatornán és a lehető leghatékonyabb módszerrel végigtakarítja. Nincs többé fel-le ugrálás a létráról, se elérhetetlen helyek veszélyes magasságokban. Az eszközhöz tartozik egy levehető fogantyú, amivel szükség esetén rányithatjuk a robotot.

A Looj 330 megbízható, problémamentes és minden szempontból megfelel annak, amit egy ereszcsatorna tisztító robottól várna az ember.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)