Jump to content

Loop – Retro külső, modern funkciók

2017. 01. 31. 15:19

A Loop ránézésre kicsit olyan, mintha valamiféle alternatív valóságból szalajtott régi vágású TV lenne, pedig egy nagyon is modern eszközzel van dolgunk, amivel mindig közel érezhetjük családtagjainkat és szeretteinket.

A Loop egy Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztül képeket, videókat és bejövő videó hívásokat fogadni képes eszköz. Bárhol járunk a hozzá tartozó Loop app segítségével mindig megoszthatjuk értékes pillanatainkat a szeretteinkkel. Az elküldött képek és videók rögtön megjelennek az eszköz képernyőjén. A legszebb az egészben, hogy a fogadott anyagokat egymás után vetíti le a kütyü, mintha tényleg egy régi TV csatornát néznénk. Sőt, lehetőségünk van a szerkezet oldalán található gombokkal visszatekerni egy-egy képre, videóra, ha úgy tartja kedvünk.

A Loop egy 9 inches 2048x1536 felbontásra képes megjelenítőt használ a képeink és videóink megjelenítésére. Forrásként szolgálhat a Dropbox, a Facebook, a Flckr, az Instagram, illetve a legtöbb Android és iOS eszköz. Mindezeken felül még egy SD kártyaolvasó foglalt is található a készülék hátulján, ha például a GoPro kameránkról szeretnénk felvinni valamit. A képeket lehetőségünk kategorizálni és külön mappákba, vagy ha úgy tetszik csatornákba rendezni.

Egy Loop, nem Loop, bár a Loop appal az is küldhet képeket és videókat vagy nyithat egy Loop eszköz felé privát csatornát, akinek nincs sajátja, de az igazi móka az, ha több van belőle. Még jobb, ha a Loop összedolgozhat okosotthonunk más intelligens eszközeivel, gondoljunk itt a Nest kameráira, de néhány funkció hangvezérléssel is elérhető, például beszélhetünk is az eszközhöz, ha mondjuk hanggal szeretnénk egy értesítőt vagy egy ébresztőt beállítani. A Loop meglepően sok funkciót és lehetőséget rejt magában még a felsoroltak mellett, egy teljesen korrekt darabja lehet okosotthonunknak, felélve, hogy bejön ez a retros tekergetős életérzés.

Egy Loop ára 250 dollár lesz, de a készülék honlapján momentán kedvezőbb ajánlatokat is találhatunk, pláne ha egyszerre többet rendelnénk belőle. A készletek még most végesek, szóval nem árt időben lecsapni rá. Az előrendelt készülékeket 2017- áprilisától kezdik kiszállítani.

(Forrás: joinloop.com Kép forrása: joinloop.com)