Jump to content

Tökéletes biztonsági eszköz a D-Link „mindent látó” HD kamerája

2017. 02. 17. 18:00

Kifogástalan képminőség hihetetlen részletesség mellett, éjjellátó mód, kétirányú kommunikáció, hang és mozgásérzékelő szenzorok. A D-Link 180 fokos HD kamerája ezt mind tudja és ez még csak a kezdet.

A D-Link DCS-2630L 180 fokos HD Wi-Fi kamerája elképesztően széles látómezővel rendelkezik, hála az egyedi de-warping technológiának. A kamera képes a 180 fokban rögzített képet négyszögletes lejátszásra alkalmas formába alakítani. Az alábbi videó jól prezentálja, hogy ennek a technológiának hála mennyivel szélesebb képet kaphatunk a megfigyelt területről. A D-link eme csúcskamerájának másik nagy előnye az éjjellátó mód. A beépített infravörös LED fényekkel akár 16 láb távolságra lévő dolgokat is megfigyelhetünk a sötétben. Tökéletes biztonsági eszköz éjjel-nappal, ráadásul a kamera hang és mozgásérzékelő szenzorokkal is rendelkezik, amik ha eseményt észlelnek, akkor az eszköz rögtön értesítést küld számunkra.

 

Ezzel a D-link kamerával nem kell megalkudnunk. A lehető legmodernebb technológiai eszközként áll a rendelkezésünkre, amit bárhol elhelyezhetünk az otthonunkban. Az eszköz Wi-fi hálózaton keresztül vezérelhető egy az okostelefonunkra vagy tabletünkre telepíthető alkalmazással. Külön kiemelendő, hogy a kamera hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, így akár kétirányú kommunikációt folytathatunk az okostelefonunkról bárkivel, aki a lencse másik végre került.

Technikai paramétereit tekintve azért nem egy kültéri kameráról van szó. 0-40 Celsius fok között működik a szerkezet. Bentre viszont tökéletes. Méreteit tekintve roppant apró: 3,37x3,37x5,53 inch, miközben súlya nem éri el a 4 dekát. Támogatja az ACC, PCM, ADPCM hangformátumokat, ami pedig a képet illeti, a 8x-os zoomra képes kamerájával legfeljebb 1920x1080-as felbontású anyagot tudunk rögzíteni 30 fps mellett. Ha további részletekre vagyunk kíváncsiak, például hogy milyen hálózati protokollokat támogat a kamera, vagy hogy milyen titkosítási lehetőségekkel rendelkezik, akkor bátran lessünk bele a teljes technikai leírásába ezen a linken.

Léteznek olyan kamerák, amelyek egy-egy szempontból jobbak a D-Link DCS-2630L 180 fokos HD Wi-Fi kamerájánál, de egyik se ilyen sokoldalúan felhasználható, miközben ilyen minőséget nyújt. Nézzünk szét a D-link honlapján és vessük össze más hasonló kamerákkal a képességeit, hogy erről saját magunk győződhessünk meg.

(Forrás: thegadgetflow.com / dlink.com Kép forrása: thegadgetflow.com)