Jump to content

Cor – Egy cseppnyi vérrel az egészségért

2017. 02. 20. 18:00

Az egészségünk a legfontosabb és a legtörékenyebb értékünk, hát miért ne ellenőriznénk olyan gyakran, amilyen gyakran csak megtehetjük?

Az információ az egészségmegőrzés kulcsa. Ha tudjuk, hogy mire kell figyelnünk, akkor már egyből könnyebb a dolgunk. A Cor egy olyan fejlett otthoni felhasználásra tervezett vérelemző berendezés, amely képes egyetlen csepp vérünkből részletes és személyre szabott adatokat adni az egészségünket meghatározó kulcsértékek alakulásáról. Nincs két egyforma ember, ezért fontos, hogy megértsük, és átfogó képet kapjunk a saját testünk kémiai folyamatairól. Egyetlen csepp vérminta elegendő a Cor számára, hogy az ehhez szükséges adatokat elérhetővé tegye számunkra az okostelefonunkon. Mindössze néhány perc alatt kielemzésre kerül a mintánk és már láthatjuk is az eredményeinket.

A készülék alapvetően 3 fontos részből áll. Az első a Cor Cartridge. Ez egy a vérmintánk fájdalommentes begyűjtésére szolgáló eszköz. Csak hozzányomjuk bárhol a karunkon és már végeztünk is. Ezt követően a Cor Cartridget el kell helyeznünk a Cor Reader részébe, ami néhány perc után továbbítani fogja az adatokat a Cor App számára. A Cor App segítségével pedig már meg is tekinthetjük a vizsgálat eredményeit. Ilyen egyszerű-

A vizsgálatot érdemes heti rendszerességgel megismételni, így kaphatunk összefüggő és követhető adatokat a szervezetünk kémiai háztartásának alakulásáról. A Cor applikációja nem csak megmutatja a vérképünk fontos tényezőit, de hasznos tanácsokkal is szolgál. Láthatjuk például, hogy a többi Cor felhasználó mivel hozta helyre a koleszterin képét és mi is megoszthatjuk, hogy nekünk milyen diéták vagy életmódbéli változások váltak a hasznunkra, ami pedig majd lehet valaki más számára lesz hasznos információ.

A vérünkről kapott eredmények önmagukban nem mondanak sokat egy laikus számára. Ezért is jó a Cor, mert az átlagember számára emészthető formában tálalja a vérvizsgálatunk eredményét és a mi aktuális egészségügyi állapotunkra való tekintettel ad professzionális iránymutatást, hogy hogyan őrizhetjük meg egészségünket és élhetünk még egészségesebben.

Ha felkeltett a készülék koncepciója a figyelmünket, akkor érdemes szétnézni a termék hivatalos weboldalán, ahol további információk mellett a termék előrendelésére is lehetőségünk van.

(Forrás: knowyourcor.com / indiegogo.com Kép forrása: indiegogo.com)