Jump to content

Novi – Otthonunk négy az egyben biztonsági rendszere

2017. 02. 22. 18:00

Biztosítsuk be otthonunk minden aspektusból a Novi négy az egyben biztonsági berendezésével. A HD kamerával, valamint mozgás és hangérzékelő szenzorokkal szerelt eszköz szirénázva figyelmezet minket, ha bármi baj támad a paradicsomban.

A Novi egy olyan aprócska (9,8x5x2,2 inches és alig több mint fél kilós) szerkezet, amelyet tetszés szerinta közönséges füstérzékelőkhöz hasonlatosan szerelhetünk fel a lakásunk bármely pontján, amit megfigyelés alá szeretnénk vonni. Illetéktelenek számára kissé becsapós lehet az eszköz, hiszen többről van szó, mint egy szimpla detektorról. Ez az eszköz, ha bajt érzékel, akkor értesítést küld a telefonunkra, amin a Novi alkalmazás segítségével több lehetőség közül is választhatunk. Ilyen például, hogy rögtön tárcsázhatjuk a rendőrséget, ha betörést észlelt a rendszer. Arra is lehetőségünk van, hogy ne csapjunk zajt a 90dB-s szirénával, hanem a berendezés 170 fokos látószöggel rendelkező HD kamerájával készítsünk 720p felbontású képeket az illetéktelen behatoló mozgásáról.

A Novinak hála extra biztonságban tudhatjuk otthonunk és a benne élőket, még akkor is, amikor mi távol vagyunk. Egy tényleg nagyon praktikus és sokoldalú eszközzel állunk szemben, egyetlen hátulütője az ára lehet. 300 dollár darabja. Igaz, ha azt nézzük 4 eszközt kapunk meg 1-ben és a biztonságra egyébként se szabad sajnálni a pénzt.

(Forrás: novisecurity.com Kép forrása: novisecurity.com)