Jump to content

Prep Pad – Digitális kapcsolat közted és az ételed között

2017. 02. 23. 18:00

Fogyasszunk igazán kiegyensúlyozott étkeket és maradjunk fittek, egészségesek ezzel az intelligens kajamérleggel, ami után már tényleg nem tudjuk, hogy mi jöhet még.

A Prep Pad pontosan az és úgy működik, mint amit a neve sugall. Fogjuk az elfogyasztani tervezett étek összetevőit és szépen felpakoljuk erre a spéci mérlegre. Ezek után a kütyühöz tartozó alkalmazás gyönyörű ábrákon fogja nekünk megmutatni, hogy az általunk mérlegre vitt étel miből és mennyit tartalmaz (fehérje, szénhidrát, zsír, stb.), ami alapján mi tökéletesen tarthatjuk magunkat a tervezett diétánkhoz. Sőt az alkalmazás még azt is képes megmutatni, hogy a tervezet diétánkból mekkora szeletet tesznek ki a vacsorára elfogyasztani kívánt alma szeletek.

Felépítését tekintve egyetlen csodálatosan megmunkált alumínium darabból áll, ami 15 font (~6,8 kiló) súlyt képes elbírni. A tetején egy nem-nedvszívó újrahasznosított papírból készült felület található, amit könnyedén megtudunk tisztítani.

Az eszköz célja, hogy áttekinthető módon nyújtson betekintést az általunk elfogyasztott élelmiszerek összetételébe. Ez nem csak azt könnyíti meg, hogy tényleg tudjuk miket eszünk össze valójában, de egészségesebb ételek főzéséhez is remek asszisztencia.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)