Jump to content

PetChatz – Videótelefonáljunk haza szőrös kis barátaiknak

2017. 02. 25. 18:00

Minden törődő gazdi vágya, hogy akkor is ott lehessen és gondoskodhasson kis kedvencéről, amikor kénytelen tőle távol lenni. A PetChatz pontosan ebben szeretne a segítségünkre lenni.

A PetChatz ötlete egyszerű. Járjunk bárhol, csináljunk bármit, ha közben kapcsolatba szeretnénk lépni otthonhagyott kis kedvencünkkel, akkor videótelefonáljunk haza neki. A készülék biztonságos mód arra, hogy láthassuk és hallhassuk szeretett állatkánk, miközben arra is lehetőségünk van, hogy jutalmat osztogassunk neki a távolból az okostelefonunkra telepített alkalmazás segítségével. Ne higgyük, hogy csak nekünk hiányzik az otthonhagyott kutyus vagy cicus. Ők is szeretnének felölünk hallani. A PetChatz kétirányú kommunikációt tesz lehetővé köztünk és szeretett háziállatunk között, azaz nem csak mi fogjuk látni és hallani őt, de ő is minket. A HD kamera által rögzített anyagokat elmenthetjük, amiket aztán a családdal és a barátokkal is megoszthatunk. Amiatt se kell aggódnunk, hogy a készülék bármilyen veszélyt jelentene kedvencünkre. A PetChatz úgy lett megtervezve, hogy biztonságosan felszerelhessük a falra. Nincsenek rajta sarkok, se kiálló vagy elrágcsálható részek.

Ha gyakran kell otthon hagynunk szőrös pajtásunk, de szeretnénk valahogy szemmel tartani, alkalom adtán megnyugtatni és biztonságban tudni, akár a Föld túloldaláról, akkor a PetChatz nekünk lett kitalálva. A PetChatz maga 380 dollár, de ez még nem minden. Mellé még további 100 dollárért egy Pawcall nevű kütyüt is vásárolhatunk, ami lehetővé teszi az otthon maradt szőrös barátunknak, hogy ő hívjon fel minket, a mancsát a készülékre helyezve.

(Forrás: petchatz.com Kép forrása: petchatz.com)