Jump to content

Juisir – A tisztítást nem igénylő gyümölcsprés

2017. 03. 06. 18:00

Egy pohár frissen facsart gyümölcslé minden reggel és máris egészségesebben élünk. Persze kinek van ideje aztán a facsarógépet mosogatni munka előtt, igaz? Senkinek. Ezért kell nekünk egy Juisir.

Sokan mondogatják maguknak, hogy na, majd mától egészségesebben élek. Fel is töltik szépen a szekrényüket zöldségekkel, gyümölcsökkel, olvasgatják az egészséges életmódról szóló blogokat és bevásárolják a szükséges konyhai eszközöket. Csakhogy az élet rohan. hiába van meg az elhatározás, a tudás és az eszközök, ha nincs időnk. Sokszor nem a motiváció a probléma, hanem hogy nincs időnk egészségesen élni. A Juisir innovatív gyümölcsfacsarója ezen a problémánkon hivatott segíteni.

Nem tudunk száz különféle hobbit űzni, hogy egészségesek maradjunk és nem is kell. Elég egy, de azt rendesen kell csinálni. A különböző zöldség és gyümölcslevek fogyasztása például sokkal egészségesebbé teheti az életünket. A gond csak az, hogy egy pohár gyümölcslé után el kell mosni a gyümölcsfacsaró gépet, amit ha rendesen ki akarunk takarítani, akkor egy csomó időnket elveszi. A Juisir ezzel szemben nem igényel tisztítást. Képzeljünk el egy gépet, ami 8 tonnányi erővel préseli ki az utolsó csepp levet is minden gyümölcsből és aztán mégse kell kitisztítani. Hogy hogyan? Zacskókkal. A Juisir használata egyszerű. Fogunk pár zöldséget vagy gyümölcsöt. Összevagdossuk. Beledobjuk egy a géphez tartozó J-Pack zacskóba, amit beleteszünk a Juisir masinába. Ezek után megnyomjuk a gombot a gépen és 90 másodperccel később már szürcsölhetjük is a friss, egészséges nedűt. A Juisir J-Pack zacskói két változatban készülnek – egyszer és többször használható – biológiailag lebomló vagy újrahasznosított alapanyagokból. A zacskók kapacitása 300-350 gramm.

 

 

A Juisir tényleg egy okos megoldás a présgép mosogatás elkerülésére, másrész így meg a zacskókkal kell bajlódni. Ettől függetlenül rengeteg időt megspórolhatunk vele, így reggel munkába rohanva még simán belefér egy pohár frissen facsart narancslé. A Juisir masinának jelenleg az Indiegogo oldalon fut kampánya, ahol bővebben találhatunk információt róla és arról, hogy hogyan tehetünk szert egy sajátra.

(Forrás: indiegogo.com Kép forrása: indiegogo.com)