Jump to content

Toucan kültéri biztonsági kamera és riasztó a KUNA-tól

2017. 03. 26. 18:00

Milyen lehet az abszolút nyugalom? Mondjuk, mint mikor tudjuk, hogy úgy pihenhetünk meg otthonunk biztonságában, hogy közben a KUNA Toucan kültéri biztonsági kamerája és riasztója őrzi az álmunkat.

Toucan kültéri biztonsági kamera és riasztó egy olyan komplett rendszer, amely képes bármilyen mozgást érzékelni és egyúttal rögtön értesítést is küld róla a felhasználójának. A kamera segítségével élő HD videón nézhetjük meg, hogy mi garázdálkodik a területünkön, mindezt változatos fényviszonyok között is kivételes részletesség mellett.

Amikor a rendszer bármilyen mozgást érzékel, rögtön lehetőségünk van kétirányú kommunikációt nyitni az eszközhöz tartozó telefonos app segítségével és biztonságos távolból interakciót kezdeményezni a vendéggel.  Amennyiben hívatlan vendégről van szó, úgy a rendszer rendelkezik egy 100dB+ hangerejű biztonsági szirénával, amit bármikor bevethetünk.

A Toucan biztonsági kamerája olyan egyszerűen felszerelhető és beüzemelhető, mintha csak egy villanykörtét cserélnénk ki. Nem igényel kábelezést és mindent tud, amit egy mai hasonló rendszertől elvárnánk. Saját intelligensen vezérelhető fénnyel rendelkezik, így kültéri fényforrásnak vagy kaputelefon alternatívának se utolsó.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)