Jump to content

A Lyric vízszivárgás és fagyásérzékelő megvéd a kellemetlen meglepetésektől

2017. 04. 21. 18:00

Télen a befagyott csövek, nyáron a drámaian magas páratartalom és a beázással járó hírtelen viharok leselkednek otthonunkra, meg aztán egy csőtörés is bármikor jöhet és akkor úszik az egész lakás. Nem lenne jobb ezeket kivédeni?

Védjük meg otthonunk a szükségtelen károktól a Honeywell Lyric Water Leak & Freeze Detector rendszerével. Ez az apró, de annál praktikusabb eszköz folyamatosan figyeli és rögtön észleli a szivárgás, fagyás vagy akár a magas páratartalom legkisebb jelét. Otthonunk Wi-Fi hálózatához kapcsolva az iOS és Android kompatibilis Lyric Detector üzeneteket és riasztásokat tud küldeni a család tagjainak, ha valamilyen gondot észlel, illetve figyelmeztető hangjelzés leadására is képes, hogy otthon tartózkodásunk esetén rögtön cselekedhessünk.

Az eszköz fehér színével könnyedén beilleszkedik a legtöbb otthon dizájnjába, miközben észrevétlenül védelmez minket és a tulajdonunkat. Egy egyszerű, könnyen alkalmazható védelmi vonal. Nem igényel külön központi állomást. Közvetlenül csatlakoztatható a Wi-Fi hálózathoz. Ha egyszer beszereltük, akkor nincs vele több gondunk.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)