Jump to content

iBaby Monitor M6S - Professzionális babafigyelés éjjel-nappal

2017. 04. 30. 18:00

Mi lehet jobb, mint reggel az édes kis csöppségünk mosolyára ébredni? Mondjuk, ha ezt minden nap megtehetjük egy intelligens babafigyelő rendszer segítségével.

Amikor életünk egy aspektusának egyszerűsítéséhez szeretnénk valamilyen okoskütyüt, akkor általában vagy a nagynevű vállalatok, vagy a kis startupok termékei felé vesszük az irányt. Babafigyelő monitoroknál bármelyik utat is választjuk, végül ugyan ott fogunk kikötni: Egy okos kamera kétirányú kommunikációval éjjellátással, meg néhány egyedi funkcióval. Az igazi különbség ezen termékek között, hogy hogyan adják elő magukat.

Az iBaby az egyik legjelentősebb startup, ha babafigyelő monitorokról van szó. A premier termékük a 320 dolláros iBaby Monitor M6S. Ez az eszköz tulajdonképpen nem más, mint egy kamera összekovácsolva egy okosan kitalált applikációval. Az M6S folyamatos 1080p videójával és kivalló minőségű kapcsolatával az egyik legjobb termék a piacon. Az alkalmazás teli van apró, de igen hasznos funkciókkal, mint például hogy meséket rögzíthetünk az apróságoknak a saját hangunkon, amiket bármikor lejátszhatunk nekik. Az iBaby Monitor M6S sok technikai szempontból képes felülmúlni a konkurenciát. Akkor is kivallóan működik, amikor távol vagyunk otthonról, de szeretnénk felelősségteljesek maradni. Az eszköznek és a mobil applikáció könnyen kezelhető felhasználói felületének hála, bármikor szétnézhetünk a kamerával a lakásban, illetve használhatjuk a kétirányú kommunikációs lehetőségeket.

Persze az iBaby se tökéletes. Alapvetően okosan kitalálták a fejlesztők, hogy hang és mozgás érzékelése esetén értesítéseket küld az rendszer a telefonunkra, de ez hamar frusztrálóvá válik miután a legalacsonyabbra állított érzékenységen is beriaszt minden apró árnyékra. Másrészt lehet a régi babamonitorok nem mobilis megoldások, de egy ilyen okostelefonos applikációról nézegetni a babára egyből megeszi az akkumulátorunk töltöttségét és akkor se praktikus, ha munkához használnánk közbe a telefont.

Mindezekkel együtt az iBaby Monitor M6S bőven a legjobb választás, ha valamilyen kamerás-okostelefonos babafigyelő kütyüt keresgélünk.

(Forrás: cnet.com Kép forrása: cnet.com)