Jump to content

Visszakapják a WiFi-s gyümölcsprés árát az elégedetlen Juicero vevők

2017. 05. 02. 17:01

Mi valahogy eddig se kaptunk nagyon rá a 700 dolláros intelligens gyümölcsprésekre, de a Juicero vezérigazgatója mindenkit megnyugtatott, hogy szíves örömest visszafizetik a készülék árát, ha esetleg valakinek mégse jött be.

Egy aranyos kis videóval vetette fel a kérdést a Bloomberg egy riportja, hogy kell-e nekünk 400 dolláros gyümölcsprés? – Aztán ezt a kérdést gyors meg is válaszolták helyettünk, de nem vitatkoznánk a végeredménnyel. A Juicero egy San Franciscoban indult startup cég terméke és eredetileg 700 dollárért préselt nekünk minden féle finomságokat a géphez kapható tasakokból. Csakhogy ezekből a csomagokból (mint azt alább láthatjuk) a két kis kezünk puszta segítségével is kipréselhetjük az áhított nedűt. Mindennek fényében tényleg jogos a kérdés, hogy akkor minek is a gép?

A Juicero vezérigazgatója, Jeff Dunn először is rámutatott, hogy a Juicero tulajdonosok 30 napon belül visszavihetik a gépet és teljes visszatérítést kapnak a gépükre. Másodszor szépen pontról pontra végig vette, hogy a Wi-Fi-s gyümölcsélé préselő gépjük mitől is olyan kritikusan fontos a minőségi italok előállításához.

Dunn blogján egyszerre indokolta meg a Juicero létjogosultságát és az általa választott üzleti modellt. Nem lehet azt mondani, hogy nincs igaza, amikor a termék védelmében a felhasználók biztonságát és a minőséget emlegeti, illetve a rengeteg munkát, amit a fejlesztésébe beleöltek, de minket még ez után se győzött meg arról, hogy szükségünk van egy ilyen 700 dolláros gyümölcsprésre, még akkor se, ha most csak 400 dollár.

(Forrás: enggadget.com Kép forrása: enggadget.com / Juicero)