Jump to content

Reméljük, hogy nem ez az Amazon érintőképernyős Echo készüléke

2017. 05. 08. 09:24

November óta él egy pletyka, miszerint az Amazon egy érintőképernyős Echo hangszórón dolgozik, de eddig még egy kép sem került ki az állítólagos projektről. Azonban a minap az AFTVnews megosztott valamit, ami közelebb vihet minket ahhoz, amin az Amazon dolgozik.

Az eredeti pletyka szerint az új Echo egy 7 inches érintőképernyővel jött volna és a most kiszivárgott képre ez éppenséggel ráillik. Ha jól megnézzük a képet, akkor egy kamerát is kiszúrhatunk rajta a kijelző felett, amivel rengeteg finomságot bele lehete keverni az arcfelísmerő rendszerektől kezdve a videokommunikáción át, mindezt kombinálva az Amazon virtuális asszisztensével, Alexával.

A „doboz” alján, az érintőképernyő alatt kapott helyet a grillsütőre emlékeztető hangszóró és bár nem látni sehol, de biztosak lehetünk benne, hogy valahol egy mikrofon is el van rejtve, különben nem sok értelme lenne a készülék koncepciójának. Mondjuk ránézésre egyébként se egy bizalomgerjesztő dizájn, kivéve ha odavagyunk a 90-es évek tévéjeinek alakjáért, mert akkor ez számunkra egy főnyeremény lesz.

Nyílván az egészből még semmi sem hivatalos, de reméljük élőben jobban mutat majd ez a termék. Közben a nagy szivárogtató, Evan Blass is közzétette a képeket Twitteren.

(Forrás: enggadget.com Kép forrása: EvLeaks)