Jump to content

Az Apple vett magának egy népszerű alvásfigyelő kütyüs vállalatot

2017. 05. 11. 13:03

Hogy mi hiányzik még az Apple Watch okosórkából? Adunk egy kis tippet a válaszhoz vezető útra: Az Apple megszerezte magának a Beddit vállalatot.

Azt a Beddit vállalatot, ami egyébként az egyik legnépszerűbb márka, ha alvásfigyelő kütyükről van szó. Miért is jó ez az Apple számára? Régóta rebesgetik, hogy az Apple Watch okosórákat alvásfigyelő funkcióval szeretné bővíteni az almás cég. A Beddit technológiája és adatai és szakemberei egyaránt kaporra jöhetnek egy ilyen irányú fejlesztés esetén.

Momentán ami kérdéses, az a Beddit termékek és márka jövője. Még egyik cég se osztott meg információkat a közös jövő alakulását illető tervekről, de ez valószínűleg csak idő kérdése. Arra azért lehet számítani, hogy az iOS 11 vagy a watchOS 4 valamilyen Beddit féle funkcióval fog gazdagodni. Másrészt az ilyen alvásfigyelő kütyük lényege, hogy egész este menjenek. Kérdés milyen hatással lenne egy hasonló funkció az Apple Watch okosórák akkumulátorának élettartamára? Ha valahogy ezt mégis sikerülne megoldani, akkor az Apple rajongóknak nem kellene külön, ne adj isten harmadik féltől származó alvásfigyelő kütyüt beszerezni otthonra. Innen nézve nem is lenne ez olyan rossz.

(Forrás: 9to5mac.com Kép forrása: 9to5mac.com)