Jump to content

EMIE Samo – Végre egy hordozható töltő, ami még jól is mutat

2017. 05. 26. 11:57

Az EMIE Samo hordozható töltő egy tökéletes tartalék terv a mai szitakötő életű töltöttségi szinttel rendelkező  okostelefon akkumulátorok világában, de nem ezzel fogja ellopni a szívünket, hanem a roppantmód bájos dizájnjával.

Annyi biztos első ránézésre is, hogy kutyabarátoknál előnnyel indul a EMIE egyedi dizájnú hordozható töltő egysége. Ha munka vagy kikapcsolódás végett sokat kell nyomkodnunk a telefonunk, akkor már biztos rájöttünk, hogy néha jól jönne egy kis extra nafta a készülék akkumulátorának egy hosszabb útra. Erre kínálnak megoldást a mai külső hordozható töltőegységek, de a legtöbb nem különösebben próbál meg esztétikus lenni. Talán nincs is rá igazán szükségük, hiszen az ilyen kütyüknél inkább a kapacitás és a kompakt kialakítás legyen a szempont, de ha valami olyat szeretnénk, ami mind ezek mellett még esztétikus is, akkor nekünk találta ki az EMIE a Samo hordozható töltőegységet.

Az exkluzív külsejű töltőhöz egy ugyancsak elegáns töltőállomást is kapunk, amibe beleültethetjük estére a kutyus forma kütyüt, hogy reggel már feltöltve vághassuk zsebre. Összesen 5200mAh kapacitású Lítium-ion akkumulátorral leszünk gazdagabbak, ha beszerzünk egy Samo-t, amivel akár kétszer is teljesen felötlhetünk egy iPhone telefont. A hordozható akku töltöttségi szintjét roppant innovatív módon a kutya fülecskéi mutatják és ha még ez se győzne meg minket, akkor elárulom, hogy egy kutyaház formájú dobozba csomagolva kapjuk kézhez a terméket. A Samo és a hozzá tartozó töltőállomás összesen 39,99 dollárért rendelhető meg a hivatalos honlapról, ahol egyébként érdemes szétnézni, mert nem ez az egyetlen hasznos és egyben mókás terméke az EMIE-nek. Gondoljunk csak az Elfy okoslámpára.

(Forrás: en.emie.com Kép forrása: en.emie.com)