Jump to content

EMIE Kitten – Megoldás az elmacskásodott akkumulátorokra

2017. 05. 27. 18:00

Elbűvölő ajándék, barátságos utazótárs és praktikus használati eszköz, ami minden nap mosolyt csal az arcunkra. Ez az EMIE 10 000 mAh kapacitással bíró Kitten hordozható külső akkumulátora.

A mindössze 113,7x56x56 milliméteres fizikai paraméterekkel bíró apróság boldogan hunyorog ránk, miközben a világító macskafülecskéi jelzik számunkra, hogy feltöltött állapotba került. Az EMIE Kitten nem csak bájos és esztétikus megoldás napjaink folyton lemerüléssel fenyegető okostelefonjai mellé, de 10 000 mAh-s kapacitásával és alig 25 grammos súlyával az egyik legerősebb hordozható akkumulátortöltő egység a súlycsoportjában. Miheztartás végett egy iPhone 6 telefon akkumulátora négyszer tölthető fel ezzel a cicasággal.

A Kitten külső akkumulátoron egy bemeneti Micro USB port és egy kimenti hagyományos USB port található, viszont a készülék dobozába egy USB-ből Micro USB-be átalakító kábel is bekerült, hogy még több eszközünk feltöltéséhez használhassuk a nyávogó energiákat. A fekete és fehér kivitelben kapható Kitten hordozható töltő  42,99 dollárért lesz kapható az EMIE hivatalos honlapján még valamikor ebben az évben. Addig is érdemes szétnézni a honlapon az EMIE többi terméke után, hiszen rengeteg más egyedi dizájnú elektronikai meglepetéssel találkozhatunk.

(Forrás: en.emie.com Kép forrása: en.emie.com)