Jump to content

EMIE Devil Volt – Egy hordozható eszköz, amivel ördögi energiákat állíthatunk a szolgálatunkba

2017. 05. 30. 18:00

Az EMIE Devil Volt egy isteni találmány, ördögi köntösben. Egy pokolian mutatós hordozható töltőt képzeljünk el magunk elé, amivel akár kétszer is teljese feltölthetjük a telefonunk. Praktikus és még jól is néz ki. Várhatunk ennél többet egy ilyen kütyütől?

Pokoli hiba lenne, ha szó nélkül elmennénk az EMIE egyik legnépszerűbb, s egyben díjnyertes dizájnú terméke a Devil Volt mellett. Ne is tegyünk ilyet inkább vessünk egy pillantást erre a zsebre vágható méretű  hordozható külső töltőegységre. Persze tudjuk, hogy a külső nem minden.

Azt szokták mondani, hogy az ördög a részletekben lakozik, úgyhogy lássuk is azokat a részleteket. A 9 különböző féle festéssel kapható exkluzív külsejű töltő beszerzése esetén egy összesen 5200mAh kapacitású Lítium-ion akkumulátorral leszünk gazdagabbak. A hordozható akku töltöttségi szintjét roppant innovatív módon az ördögi szarvacskák felvillanása jelzi számunkra és ezért még csak a lelkünket se kell eladni senkinek. Elég ha ellátogatunk a termék hivatalos honlapjára, ahol 36,99 dollárért megrendelhetjük a számunkra leginkább szimpatikus kivitelben. Ha pedig már úgy is a honlapon járunk, akkor érdemes szétnézni az EMIE többi mutatós és hasznos terméke között. Akad itt a Devil Volt-hoz hasonló macska és kutya formájú külső akkumulátortöltő, illetve megismerkedhetünk az Elfy okoslámpával is.

(Forrás: en.emie.com Kép forrása: en.emie.com)