Jump to content

Elképesztő luxus okostükröt készített a Fred Technologies

2017. 06. 22. 19:10

Belenéztünk és beleszerettünk. Írtunk már korábban is okostükrökről, de azok meg se közelítették külsöjükkel a Fred termékének eleganciáját.  A Fred One-Touch Smart Home Mirror igazi kincse lehet minden fürdőszobának.

Az okostükrök ősei úgy néztek ki, mintha egy drága, vaskos és méretes tabletet aggatunk volna ki a fürdőbe. Szerencsére azóta hatalmasat fejlődött a kütyüpiac eme szegmense is és erre az egyik legékesebb példa a Fred Technologies terméke.

Mit is vár el az ember egy ilyen okostükörtől? Legyen naprakész és tartson minket is naprakészen. Amikor reggel félálomban ráhunyorgok, akkor a napom beindításához szükséges összes fontos információ legyen szem ellőtt, de legalábbis egy pöccintésnyire. Szeretném látni a fontosabb híreket, árfolyamokat, az aktuális időjárást, közben a kedvenc zenéimet hallgatni anélkül, hogy aggódnom kéne, hogy nehogy víz érje a több ezer dolláros  kütyüt amit magam előtt látok, mert akkor jaj mi lesz. A Fred erre mind gondolt az okostükrével és még ennél is többre.

A Fred okostükre igazából nem csak a fürdőszobánkban, de a lakás bármely pontján megállja a helyét gyönyörűen megmunkált külsöjével, miközben minőségi anyagokból készült és tökéletesen vízálló. Ez a tükör tudja, hogy mikor van rá szükségünk és mit szeretnénk benne látni, ráadásul akkor is tiszta marad a képe, amikor egy forró fürdő gőzétől már más tükrök rég bepárásodtak volna. Ha pedig már a levegőnél tartunk, akkor külön érdemes megjegyezni a fejlett légtisztító technológiát, ami nem csak a tiszta, friss levegőről és a szagtalanításról gondoskodik, de még antibakteriális hatással is bír.

Technikai paramétereit illetően egy Android 5.0-ás operációs rendszert használó 800x500x18 mm-es és 9 kilós üvegből, alumíniumból és fémből készült okostükörrel van dolgunk, amit egy 15,6 colos 1920x1080 pixel felbontásra képes érintőképernyővel szereltek fel. A legtöbb ismert zenei formátummal gond nélkül megbirkózik. A lakás hálózatához pedig Wi-Fi-n és Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztathatjuk, illetve USB porttal is rendelkezik.

A Fred okostükrén látszik, a fejlesztők tényleg sok munkát tettek bele a projektbe, hogy a kész termék ne csak esztétikus, de funkcionális is legyen. Az már tényleg hihetetlen lenne, ha mind emellé még olcsó is lenne ez a tükör, ezért nem is az. Egy luxustermékkel van dolgunk, aminek az ára is ennek megfelelően alakul. 1950 dollárért szerezhetünk be magunknak egy ilyen csodát. Ez az a pont ahol az ember lelkesedése elpárolog a semmibe, mintha soha nem is lett volna. Hiába na, ez az ára, ha a legmodernebb technológiát akarjuk magunk mellé zuhanypartnernek.

(Forrás: frednology.com Kép forrása: frednology.com)