Jump to content

Logitech Circle 2 vezeték nélküli biztonsági kamera

2017. 06. 30. 18:00

Kapjunk teljes képet otthonunkról a Logitech új Circle 2 otthoni vezeték nélküli biztonsági kamerájával és felejtsük el a bosszantó vezetékeket.

A Logitech Circle 2 kamerájával miénk a választás szabadsága. Eldönthetjük, hogy egy adott helyen rögzítve és csatlakoztatva szeretnénk használni vagy inkább a mobilitást és a rugalmasságot választjuk. Utóbbi esetben a Circle 2 lenyűgöző adottsága, hogy akár 3 hónapon át is elműködik akkumulátorról (6400 mAh Li-ion)  egyetlen egy töltés után. Ráadásul a kamera eme tulajdonsága egyaránt tökéletesen helyt áll beltéri és kültéri alkalmazás esetén is. Mindennek tetejébe a legtöbb felületre könnyedén rögzíthető. A Circle 2 számos telepítési opcióval rendelkezik, így az ablakoktól kezdve a falakon át bárhová felszerelhetjük.

Miután elhelyeztük, a kamera 180 fokos objektívje mindent rögzít, méghozzá kifogástalan 1080p full HD képminőségben. A Circle 2 este se jön zavarba. A beépített éjjellátó funkciójának hála akár 15 láb távolságba is ellát. A beépített mikrofonjának és hangszórójának segítségével kétirányú kommunikációt folytathatunk vele. A Circle 2 telepítése se ördöngösség. Az alábbi videó tanulsága szerint mindössze néhány perc és már hozzá is férhetünk az eszköz beállításaihoz a webes felületről vagy a mobil alkalmazásból. Alig 180-200 dollárért ez egy igen jó ajánlat a Logitech műhelyéből, de ha bizonytalanok maradtunk, akkor további információkért nézzük meg a kamera hivatalos honlapját.

 

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)