Jump to content

Már ujjlenyomat-olvasós újratölthető lakattal is őrizhetjük az értékeinket

2017. 07. 19. 18:00

Mit kapunk ha ötvözzük a legmodernebb technológiát és a jól bevált lakat koncepcióját? A választ a BenjiLock újratölthető ujjlenyomat-olvasós okoslakatja jelenti, amely a legmagasabb színtű biztonságot nyújtja, amire csak egy lakat képes.

Személyes értékeink védelme alapvető fontosságú, már egészen azóta, hogy az első ősember rábökött egy kődarabra és kijelentette, hogy az mától az öve. Azóta persze rengeteget fejlődött a világ, de sajna ez nem mondható el a benne élő emberiség egészéről. Ezért aztán jó lenne tudni, hogy az okosabb tolvajok ellen az ellenük bevethető eszközökből is a lehető legmodernebb és legjobb megoldás áll a rendelkezésünkre, legyen szó egy komplett biztonsági rendszerről vagy egy aprócska zárról. Valami olyan, ami mellett jót áldhattunk, tudván, hogy az értékeink biztos lakat alatt őrizzük.

Ezt az álmot bocsátja áruba a 2017-es CES rendezvényen leginnovatívabb termékként díjazott  BejniLock. A BejniLock a maga lakatos nemében egy korszakalkotó darab. Nyugodtan indulhatunk vakációra, munkába vagy ahova csak a szívünk vágyik, anélkül hogy aggódnunk kellene az otthon hagyott ingóságaink biztonságáért. A BejniLock zárját kizárólag a saját ujjlenyomatunkkal oldhatjuk fel, így még az ujjaink velünk vannak, addig nincs okunk az aggodalomra. A lakat ráadásul újratölthető energiaforrást használ, így sose fogjuk elveszíteni a hozzáférésünket.

 

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)