Jump to content

D-Link Omna 180 Cam HD – A mindent látó biztonsági kamera

2017. 07. 26. 11:54

Ismerjük meg a D-Link elegáns és modern külsővel felruházott Omna nevű biztonsági kameráját, amely nevét a latin „omnis” szóból kapta, ami annyit tesz, hogy „mindenre kiterjedő”.

Hogy az Omna 180 Cam HD valóban egy igazi mindent látó biztonsági berendezésként működhessen, arról a D-link egyedülálló 180-fokos látómezőt biztosító és torzításmentes technológiája gondoskodik.  A FULL HD 1920x1080-as felbontású videók rögzítésére alkalmas kamera képes kapcsolódni otthonunk Wi-Fi hálózatához, valamint kompatibilis az Apple HomeKit rendszerével. Mindemellett beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik a kétirányú hangátvitelhez így videóbeszélgetések lebonyolítására is tökéletesen alkalmas. Az éjszaka sötétjében se hagy minket cserben, amikor az infravörös LED-jeinek köszönhetően akár 5 méter távolságba is ellát.

Az Omna kamera összekapcsolható az okostelefonunkra, ahova beállításoktól függően értesítéseket kapunk, ha a kamera mozgást érzékel. A készülék ráadásként még egy microSD foglalattal is rendelkezik, ahol a legfontosabb felvételeinket el is tudjuk tárolni.

Ha egy egyszerűen beállítható, esztétikus, Apple HomeKit kompatibilis kamerát keresünk rendkívüli látómezővel, akkor a D-Link Omna 180 Cam HD a tökéletes választás.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)