Jump to content

Minionos kamerával emelhetjük otthonunk fényét

2017. 07. 27. 18:35

Ki mondta, hogy otthonunk kamerája valami csak komor és unalmas berendezés lehet? Tegyünk a gyerekek kedvére és adjunk hozzá egy csipetnyi mókát ezzel a Minionos HD Wi-FI biztonsági kamerával.

A Gru című filmekből ismert kis sárga lükeségek adtak ihletett a fenti képen látható Minon HD Wi-FI biztonsági kamerához. A Minionok egyetlen hatalmas szeme tökéletes „álcát” nyújt a kamera lencséjének, ami ebben a formájában inkább néz ki valamiféle játéknak, mintsem komoly biztonsági berendezésnek. A családnak és a barátoknak talán fel se fog tűni, hogy egy kamerával van dolguk.

A Minion kamera hamar a család tagjává válhat. Beépített mikrofonjával és hangszórójával lehetővé teszi a kétirányú hangátvitelt, ráadásul használhatjuk a készülék úgynevezett Minion fordítóját, ami a hangunkat megminionosítja. Mindennek tetejébe a kamera funkciói között szerepel, hogy véletlenszerű Minion hangokat adjon ki, beleértve az ikonikus „Hey Boss!” felkiáltást.

Nem csak a külseje de az ára is egészen barátságos ennek az iOS és Android kompatibilis alkalmazással vezérelhető kamerának. Az Amazonon már 37,67 dollártól kínálják, ami egy ilyen frappáns kis HD Wi-FI kameráért nem is sok.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)