Jump to content

GuardPeanut - A földimogyoró forma biztonság

2017. 07. 29. 14:27

A ThermoPeanut és a SleepPeanut után itt a Sen.se legújabb kütyüje, a GuardPeanut, ami a testvéreihez hasonló alakban, de egy teljesen más céllal, az értékeink védelmében született.

Védelem bárhol, bármikor az értéktárgyainknak. Ezt az ígéretet hordozza a Sen.se legújabb terméke. A GuardPeanut végtelenül egyszerűen, de nagyszerűen közelíti meg a problémát. A földimogyoró formájú kis szerkezet szinte bármilyen felületen képes megtapadni, legyen az egy táska, egy bicikli, egy bőrönd, de tényleg szinte bármi, ami fontos. Ezek után nincs is már más dolgunk, mint aktiválni a szerkezetet a iOS vagy Android eszközünkre telepített alkalmazásból és már érzékelni is fog minden nemű mozgást.

Mivel az eszköz csak bluetooth kapcsolatot tud használni, így azt azért érdemes észben tartani, hogy legfeljebb 60 méterig vagyunk jók, utána elveszik a jel. Hordozhatósága végett egy elemről működik, amivel használattól függően átlag három hónapig bírja. Súlya 7 és fél gramm, a méretei pedig csupán 45x25x5 milliméteresek. Apró termete ellenére nem alábecslendő. Beállíthatjuk, hogy hangriasztást adjon ki, aminek legfeljebb 90 decibeles hangerőt állíthatunk be, hogy elrettentsük kincseinktől az illetéktelen mancsokat.

A kütyüt legegyszerűbben 29 euróért tudjuk beszerezni a Sens.se honlapján.

(Forrás: sen.se Kép forrása: sen.se)