Jump to content

Néhány perc elejéig ingyen adta az Echo Dot hangszórót az Amazon

2017. 08. 19. 12:00

Vagy pillanatok alatt elkapkodták, vagy az Amazon nagyon gyorsan helyrepofozta a hibát, de az egyébként 50 dolláros Amazon Alexa támogatással bíró  Echo Dot okoshangszóró csak egy nagyon rövid ideig volt ingyen megvásárolható.

Az Amazon az „Audible” promóció részeként kedvezményes áron akarta kínálni az Echo Dot készülékeket, de valahogy mintha egy kicsit tüllötök volna a célon.  A diszkont ár ugyanis egy kerek nullára sikeredett a fekete és a fehér Echo Dot modelleknél egyaránt. Sajna sokan mire észbe kaptak, addigra már csak az „out of stock” felírat maradt, de így is sokan sikeresen bezsákolhattak egy teljesen ingyen Echo Dot készüléket a virtuális bevásárlókosarukba.

Az Amazont persze egyből elkezdték bombázni kérdésekkel, várva hogy megerősítsék ezt az extrém akciót, mert hát valljuk be, egy 50 dolláros készüléket ingyen osztogatni elég példátlan húzás még egy ilyen kaliberű cégtől is, ha pedig valóban csak egy hibáról van szó, akkor nagyon ciki lesz, ha megkísérlik visszacsinálni a rendeléseket.

(Forrás: Amazon Kép forrása: Amazon)