Jump to content

Whynter ICM-15LS - A legjobb fagylaltkészítő

2017. 08. 22. 14:13

A nagy nyári hőségben jól jön egy kis hűsítő finomság, s bár egy fagylaltkészítő gép nem esszenciális tartozéka minden konyhának, de ha szeretnénk bebiztosítani az utánpótlást, akkor Whynter ICM-15LS lehet számunkra a tökéletes választás.

 

Mit is vár az ember elsődlegesen egy fagyaltkészítő géptől? Dolgozzon gyorsan, a végeredmény pedig legyen finom és krémes. Minél gyorsabban fagy le a keverék, annál kevesebb jégkristály alakul ki, ezért a kompresszoros gépek mindig simább textúrájú finomságot készítenek. A Whynter ICM-15LS modell pontosan így akar bevágódni nálunk. Gyorsabban és ügyesebben dolgozik, mint más hasonló gépek és abszolút a legfinomabb textúrájú jégkrémet készíti, amit eddig ilyen gépekből kóstolhattunk. Másik nagy előnye, hogy egyszerű kialakítása révén könnyedén használható és takarítható. Mivel egy kompresszoros géppel van dolgunk, így semmiféle előfagyasztás nem szükséges. Egy nagyjából másfél literes könnyen kivehető edényben kapjuk meg az elkészült fagylaltot, amit egyből tálalhatunk is ebben a formában. A rozsdamentes acélból készült gép kompakt kialakítása végett nem foglal el nagy helyet a konyhánkban és a fagyizós időszak végeztével sem lesz különösebben utunkban.

Az egyetlen kellemetlenség az ICM-15LS modellnél, hogy a különféle keverékek és ízesítések hozzáadására szolgáló nyílás már-már nevetségesen kicsire sikeredett, de mivel a fedél teljes eltávolítása közben is folyamatosan megy a motor, ezért megtehetjük, hogy egyszerűen levesszük az edény tetejét és így adjuk hozzá apránként a keveréket.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)