Jump to content

A Kevo Convert Smart Lock kiokosítja a már meglévő zárszerkezetet

2017. 09. 30. 15:00

Ha otthonunk védelméről van szó, akkor az intelligens zárrendszereké a jövő. Ebben a kérdésben pedig élen jár ízléses és elegáns megoldásaival a Kwikset Kevo termékcsaládja, aminek már a legújabb tagja is megérkezett.

Ez a legújabb tag pedig nem más, mint a Kevo Convert, amivel maximális ellenőrzés alá vonhatjuk otthonunk bejáratát és értékeink és szeretteink biztonságát. A zár kialakításánál fontos volt, hogy felszerelés egyszerű legyen és könnyen kiegészíthessük vele a már meglévő zárószerkezetünket. Ennél fogva amiatt nem kell aggódnunk, hogy vajon kifog-e rajtunk a felszerelése, mert az roppant valószínűtlen. Fontos még megjegyezni, hogy itt tényleg nem arról van szó, hogy a Kevo Convert helyettesíteni szeretné a már meglevő zárunk, csak kiegészíti azt. A Kevo Convert kerül belülre, míg kívülről megmarad a korábbi zárunk, amit ezután távolról, a telefonunkról is képesek leszünk vezérelni.

Ha felszereltük a zárat, akkor már csak be kell üzemelnünk. A Kevo Convert teljes mértékben vezérelhető az okostelefonunkra telepített alkalmazásból. Nem kell többé kulcsokkal babrálnunk, ha a családnak vagy a barátoknak szeretnénk hozzáférést adni a bejárati ajtónkhoz. A Kevo Convert zárszerkezetéhez bármikor újabb virtuális kulcsokat adhatunk hozzá vagy vehetünk el már meglévőket. Az elektronikus kulcsokkal bárkinek bejárást adhatunk otthonunkba, miközben mi akár több száz vagy ezer kilométerrel odébb járunk. Hogy hogyan működik? Az ajtóhoz lépve az okostelefonunkról Bluetooth kapcsolaton keresztül oldhatjuk fel a zárat anélkül, hogy bármilyen fizikai kulcsra szükségünk lenne. Fontos tudni, hogy ahhoz, hogy a Kevo Convert minden előnyét és a távoli hozzáférést is elvezessük, szükségünk lesz Wi-Fi kapcsolatra, valamint egy Kevo Plus bővítésre.

A piacon lévő rengeteg okoszár közül akkor érdemes igazán a Kevo Convert okoszárat választanunk, ha vagy elsőre beleszerettünk a zár külsőjébe, vagy ha fontos számunkra, hogy a már meglévő zárószerkezetünket okosítsuk fel. Utóbbi esetben párja nincs a Kevo eme zárjának, pláne nem alig 100 dollárért.

(Forrás: kwikset.com Kép forrása: kwikset.com)