Jump to content

Xiaomi Mi AI – Egy pénztárcabarát okoshangszóró

2017. 10. 20. 14:40

Nem feltétlenül kell bankot rabolnunk azért, hogy mi csatlakozhassunk az okosotthon forradalomhoz, hála a Xiaomi Mi AI okoshangszóró mérsékelt árazásának.

A Xiaomi Mi AI egy olyan intelligens eszköz, amely összekötő hídként funkciónál köztünk és otthonunk többi kompatibilis okoseszköze között. A Mi AI hangszóróval egyszerű hangparancsokkal érvényesíthetjük az akaratunkat. Ami az illeti egészen pontosan 6 beépített mikrofonnal dolgozik a berendezés a 360 fokos lefedettség érdekében. De nem csak a hangunk rögzítésében kiváló, hanem a hangok megszólaltatásában is. Alapból sztereó hangzást nyújt, de ha szeretnénk, akkor további hangeszközöket is csatlakoztathatunk hozzá.

A Mi AI hangszóró számos zenei szolgáltatáshoz nyújt hozzáférést, de alkalmas telefonhívások kezdeményezésére és lebonyolítására is. Pusztán hangalapú parancsokkal új bejegyzéseket tehetünk a virtuális naptárunkba vagy emlékeztetőket készíthetünk a bevásárláshoz. A teljesen fehér színben kapható Mi AI okoshangszóró ráadásul nem csak okos, de mutatós része is lesz az otthonunknak csupán 45 dollárért.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)