Jump to content

D-Link Mini HD Wi-Fi Camera 2-Pack – Mert párban minden jobb!

2017. 10. 21. 14:52

Mi is lehetne jobb megoldás értékeink és otthonunk szemmel tartására a távollétünkben, mint egy D-Link Mini HD Wi-Fi kamera? Például két D-Link Mini HD Wi-Fi kamera!

A D-Link Mini HD Wi-Fi Camera 2-Pack bírtokában nem kell többé aggódnunk, hogy mi történik otthon vagy az irodában, amig mi távol vagyunk, mert pontosan nyomon tudunk majd követni mindent. Az eszköz  120 fokos látószöggel rögzítő kameralencséi előtt semmi sem maradhat rejtve. Kompakt és mégis ellenálló kialakításának hála szinte bárhol elhelyezhetjük. A betörök rajtakapásától kedve a kiskedvencünk tevékenységének megfigyeléséig bármire alkalmas az eszköz által rögzített 720p HD videó.

A legszebb a D-Link Mini HD Wi-Fi kamerában, hogy nem is kell folyamatosan figyelnünk, mert ha a berendezés mozgásérzékelője vagy hangérzékelője aktívitást tapasztal, akkor rögvest értesítést küld az okostelefonunkra. Ha ez nem lenne elég, akkor ennek a kamerának még az éjszakai órák se jelentenek akadályt. 16 láb távolságig éjszakai is képes rögzíteni.

A D-Link Mini HD Wi-Fi Camera 2-Pack két ilyen nagyszerű kamerát tartalmaz, amiket kombinálva tökéletes biztonságban tudhatjuk a megfigyelni kívánt helyeinket.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)