Jump to content

Cujo – Egy eszköz az online otthonok biztonságáért

2017. 11. 04. 10:51

Az intelligens otthonoknak intelligens védelemre van szükségük. Védjük le otthonunk egész hálózatát a Cujo intelligens otthoni tűzfalának segítéségével és soha többé nem kell aggódnunk a külső támadások miatt.

A Cujo egy hibátlan rendszer, amely egy személyes tűzfalat hoz létre otthonunk számára. Amikor a Cujo működik, akkor tökéletes védelmet nyújt otthonunk hálózatba kötött kütyüjeinek, mint például a laptopok, okostelefonok, táblagépek és más hasonló, az online fenyegetéseknek egyébként kitett eszközöknek. A Cujo a játékkonzolokkal is működik, így a videójátékok szerelmeseinek se kell aggódni, hogy bármi mód korlátozná őket ez az eszköz, sőt, még további védelmet is nyújt számukra.

A Cujo  külön érdeme, hogy a professzionális védelmet, amivel szemben a hackereknek semmi esélye, egy aranyos formatervezés mögé rejti. A Cujo otthonunk Wi-FI routerével kell összekötnünk, majd a hozzá tartozó alkalmazáson keresztül már meg is kezdhetjük otthonunk elsődleges védelmi vonalának testre szabását. A Cujo így egyszerűen és egyszerre védi az összes eszközünket, ugyanakkor soha nem fogja lassítani a hálózatunkat a működésével. Az alap védelmen túl az alkalmazás arra is lehetőséget kínál, hogy szülőként gyermekünk számára bizonyos oldalakat letiltásunk, korlátozzuk az internet hozzáférés idejét, vagy más felügyeleti szabályozást vessünk be.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)