Jump to content

2018 elejére csúzik az Apple HomePod okoshangszóró

2017. 11. 18. 21:05

Az idén már biztos nem jelenik meg a HomePod a piacon. Úgy tűnik, hogy az Apple vállalatnak több időre van szüksége, hogy tökéletesre csiszolja a megjelenés előtt álló első okoshangszóróját.

Van egy rossz hírünk mindazoknak, akik az Apple okoshangszórójával tervezték meglepni szeretteiket vagy saját magukat az ünnepek alatt: a HomePod megjelenését áttolták a következő év elejére.

A Siri-vel felvértezett okoshangszóró piacra kerülésnek hallasztását egy kóbor tweetel adta a nagyvilág tudtára a cég, amelynek tanulsága szerint, az eredetileg decemberre várt HomePod, csak 2018 elejére fog megérkezni a boltok polcaira.

Az Apple szerint még egy kicsit több időre van szükségük, mielőtt az eszköz kész lenne debütálni Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Egyelőre nem tisztázott, hogy ez hogyan fogja érinteni az eszköz többi országban való megjelenését, de meg lennénk lepve, ha ez nem jelentene minden régióra nézve valamicske csúszást.

Habár a hallasztás pontos oka nem került részletezésre, de önmagában éve nem olyan meglepő. Ez az Apple első próbálkozása az okoshangszórók világában, s tekintve, hogy az Amazon Echo és a Google Home már rég megvetette a lábát ezen a piacon, az Apple egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy ennyi lemaradás után, most ne valami tökéletessel álljon elő, ha valóban labdába akar rúgni a konkurencia mellett.

(Forrás: cnet.com Kép forrása: cnet.com)