Jump to content

Catolet – Egy automatizált alom az okos cicák okos gazdijainak

2017. 12. 01. 07:34

Lepjük meg kedvencünket a tökéletes ajándékkal: a Catolet intelligens automata alomtálcával, ami bár elsősorban macskáknak készült, de a kisebb kutyák számára is teljesen megfelelő lehet.

Biztosítsuk be, hogy kis szőrös barátunk mindig tiszta és higiénikus környezetben végezhesse a királyi teendőit. Ehhez nem is lesz másra szükségünk, mint egy megfelelő trónusra a Catolet okosalom személyében. A Catolet nem csak egy funkciókkal megtömőt okosság, de egyedülálló rendszerének hála nem igényel karbantartást minden egyes alkalommal, amikor a ház apró ura könnyít magán. Az eszköz egy konvejor rendszer segítségével gondoskodik a „hulladékkezelésről” majd az automatikus tisztítás is rögtön megtörténik, ahogy kis kedvencünk elhagyta a trónusát. A Catolet csatlakozik otthonunk szennyvízcsatorna rendszeréhez, így az összes hulladék magától eltűnik. Ez az okoskütyü egy csepp piszkot sem enged félre, ami azt jelenti, hogy kis kedvencünk tappancsai is mindig szárazon maradnak.

A Catolet, mint napjaink minden okoseszköze csatlakoztatható okosotthonunk vérkeringésébe, aminek elsőre nem tudnánk elképzelni, hogy milyen haszna akadhat, pedig van. Nem, nem arról van szó, hogy minden egyes alkalmammal értesítést kapunk, ha a cicus vagy kutyus dolgát végzi. Az fura lenne és bizarr, ha erre használnánk. Arról viszont valóban küld értesítést a berendezés, ha a szivárgás érzékelője bármi nemű rendellenességet tapasztal. Na ez már lehet, hogy jól jöhet, de inkább az automatizáltság ennek az alomtálcának az igazán vonzó tulajdonsága.

A Catolet momentán egy Kickstarter projekt kereteiben hirdeti magát, ahol nem csak többet megtudhatunk a termékről és hozzájárulhatunk a megvalósulásához, de még be is rendelhetünk magunknak egyet belőle, ha életképesnek találjuk.

(Forrás: kickstarter.com Kép forrása: kickstarter.com)