Jump to content

CES 2017 elfeledett kütyüi #2 – Polaroid Hoop

2017. 12. 26. 19:10

Volt egyszer egy CES 2017 meg egy ígéretes Polaroid Hoop biztonsági kamera, ami a Nest Cam és a Logi Circle 2 nagy vetélytársa lehetett volna, ha még az idén sikerült volna megjelennie, de ez már nem lesz egy olyan minden jó, ha a vége jó történet.

Érdekes év volt ez a Polaroid vállalat számára. Az instant kamera márka visszahozta a klasszikus OneStep kamerákat és filmeket, miközben a digitális világnak is tartogattak olyan termékeket, mint a Moto Mod fotónyomtató. A legfurcsább bejelentésük még sem ezen termékekhez fűződik, hanem egy soha piacra nem került biztonsági kamerához.

A fényes, fémes Polaroid Hoop a Nest Cam-szerű kamerák kategóriájában nevezett volna csupán 200 dolláros árcédulával. A minimál design, az alacsony ár és a 1080p 30 fps minőség, valamint a 140 fokos látószög egy ár/érték arányban nagyon is jó kamera képét festették le és akkor még a cég is biztosnak tűnt a dolgában, miszerint az év második negyedévében már piacra is dobnák a termeket. Sajnos aztán úgy alakult, hogy a termék megjelenését el kellett halasztani 2018 első negyedévére, ami azt jelenti, hogy ha ezek után meg is jelenne a Polaroid eme készüléke, akkor se igen tudna versenyezni az Amazon Cloud Cam teljesítményével, Alexa integrációjával és 120 dolláros árával. Kár érte.

 

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)